Технологічні інновації в харчовій промисловості України - Пєтухова, Ольга Михайлівна (My University, 2008)
В статті розглянуто сучасний стан, джерела фінансування, проблеми та перспективи розвитку технологічних інновацій в харчовій промисловості України.

In the article present condition, sources of finance, problems and prospects of development of technological innovations in the food-processing industry of Ukraine are reviewed.
Keywords: інновації (харчова промисловість); технологічні інновації; фінансування інновацій; technological innovations; financial resources; кафедра маркетингу