Сучасні громадські центри - багатофункціональкі комплекси - Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2017)
Виконано аналіз функцій об'єктів громадського призначення, послуг світового рівня та характерних для України. Представлено переваги та недоліки та складнощі проектування, будівництва та експлуатації комплексних рішень громадських торгових, дозвіллєвих бізнесових центрів. The analysis of functions of objects of public appointment, services of the world level and characteristic for Ukraine is carried out. The advantages and disadvantages and difficulties of design, construction and operation of complex solutions of public trading, leisure business centers are presented.
Keywords: торгово-розважальні центри; бізнес-центр; послуги; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції