Попівнич, Марина ОлегівнаБондар, Микола Васильович2023-10-302023-10-302021Попівнич, М. В. Вплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджів / М. В. Попівнич, М. В. Бондар // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів Національного університету харчових технологій, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 212https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41258На основі теоретичних та експериментальних досліджень встановлено температури приготування і зберігання дріжджів для забезпечення їх бродильної активності.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствабродінняпивні дріжжіпивне суслоfermentationbeer yeastbeer wortВплив температури на бродильну активність та зберігання пивних дріжджівThesis