Рекуперація механічної енергії в машинах циклічної дії - Криворотько, Володимир Михайлович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Соколенко, Анатолій Іванович (My University, 2014)
У даній статті представлені результати математичного моделювання процесів переміщення вантажів в гравітаційному полі з врахуванням енергетичних трансформацій і рекуперації кінетичної енергії. A mathematical model of the dynamics of the machine batch- moving in the gravitational field with the evaluation of a full cycle. In this dynamic influence of inertial loads and estimated value of the driving force, and the energy performance of the system — the kinetic energy.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; навантаження; закони руху; енергетичні витрати; кінетична енергія; динаміка; nergy costs; kinetic energy; dynamic load; laws of motion