Kalinovska, TatyanaObolkina, VeraKyianytsia, SvetlanaKrapivnitska, Iryna2013-12-102013-12-102013Use of grapes processing products in developing innovation confectionery technologies / T. KalinovskaI, V. Obolkina, S. Kyianytsia, I. Krapivnitska // NEEFOOD-2013 : матеріали Другого північно–східного Європейського конгресу харчових наук, May 26-29. - Kyiv, Ukraine : NUFT, 2013. – P. 83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11943A promising direction is the development of technologies for confectionery products using grapes. This makes it possible to create a new range of confectionery products using natural dyes, antioxidants, enhance food and biological value.enprocessed grapesgrape pomacepectinprotopectinпродукти переробки виноградувиноградні вичавкипектинові речовинипротопектинпродукты переработки виноградавиноградные выжимкипектиновые веществакафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівUse of grapes processing products in developing innovation confectionery technologiesThesis