Дорохович, Вікторія Віталіївна2021-02-022021-02-022020Дорохович, В. В. Можливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначення / В. В. Дорохович // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага, 2020. – С. 215.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32495Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. Представлено розробки «звичайних» виробів як передумови розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for functional purposes. It is presented the development of "ordinary" products as a prerequisite for the development of organic confectionery for functional purposes.otherорганічні харчові продуктикондитерські виробифункціональні інгредієнтипечивобісквітиorganic foodconfectioneryfunctional ingredientscookiessponge cakesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМожливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначенняThesis