Можливість та доцільність розроблення органічних борошняних кондитерських виробів функціонального призначення - Дорохович, Вікторія Віталіївна (My University, 2020)
Розглянуто можливість та доцільність розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. Представлено розробки «звичайних» виробів як передумови розроблення органічних кондитерських виробів функціонального призначення. It is considered that the possibility and expediency of development organic confectionery for functional purposes. It is presented the development of "ordinary" products as a prerequisite for the development of organic confectionery for functional purposes.
Keywords: органічні харчові продукти; кондитерські вироби; функціональні інгредієнти; печиво; бісквіти; organic food; confectionery; functional ingredients; cookies; sponge cakes; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів