Дослідження та аналіз формоутворення надувної захисної упаковки за допомогою зворотних клапанів - Мельничук, Богдан Миколайович; Герасименко, Олег Дмитрович; Деренівська, Анастасія Василівна (My University, 2024)
У сучасному контексті вимог до паковання, де ключовими чинниками стають інноваційність та ефективність, повітряна захисна упаковка відзначається високою якістю та функціональністю.

In the modern context of packaging requirements, where innovation and efficiency are becoming key factors, airtight protective packaging is characterized by high quality and functionality.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; дослідження; повітряна захисна упаковка; зворотні клапани; формоутворення; research; air protective packaging; check valves; molding