М'ясовмісні напівфабрикати посічені «Путивльські» (Патент на корисну модель № 138606) - Божко, Наталія Володимирівна; Пасічний, Василь Миколайович; Тищенко, Василь Іванович; Жаровський, Борис Борисович (My University, 2019)
Корисна модель належить до галузі харчової промисловості, а саме до м'ясної промисловості, та може бути використана при виробництві продуктів для загального харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясомістких посічених напівфабрикатів загального харчування та низькою собівартістю, які мають високу харчову та біологічну цінність, органолептичні та споживчі характеристики, збалансовані за вмістом повноцінних білків. The utility model belongs to the food industry, namely the meat industry, and can be used in the production of food products. The utility model is based on the task of developing meat-containing cut semi-finished products of general nutrition and low cost, which have high nutritional and biological value, organoleptic and consumer characteristics, balanced in terms of content of complete proteins.
Keywords: meat; м'ясо; качка мускусна; карась сріблястий; м'ясомісткий продукт; напівфабрикати посічені; cut semi-finished products; silver crucian; musk duck; meat-containing product; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів