Електронні ключі - сучасний та надійний метод безпеки готелю - Макушенко, Ганна Валеріївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна (My University, 2013)
Використання електронних замків є надзвичайно популярним і надійним методом забезпечення безпеки під час перебування гостей в готелі. В Україні зараз спостерігається тенденція до заміни механічних замків на електронні, що підвищує рівень комфорту самого готелю.
Keywords: електронний ключ; безпека; готель; электронный ключ; безопасность; отель; electronic key security hotel; кафедра готельно-ресторанної справи