Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга АндріївнаБондар, Світлана Віталіївна2022-10-072022-10-072021Гуць, В. С. Математично-аналітична оцінка якості паштетних продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль, С. І. Бондар // Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації. – 2021. – Том 4, № 2. – С. 332–344https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38025В сучасних умовах у суспільстві зростає попит на продукти вироблені з натуральних інгредієнтів високої харчової цінності. До таких продуктів можна віднести м’ясні паштети, якість яких залежить від рецептури, технологічних процесів, обладнання і режимів його експлуатації. При впровадженні інноваційних технологічних режимів та нового обладнання є необхідність у визначенні і прогнозуванні якості харчових продуктів на всіх етапах виробництва та реалізації. Враховуючи вищеназване, а також економічну доцільність застосування автоматизованих систем управління технологічними процесами, виникає потреба у розробці нового математично-аналітичного підходу до оцінки та прогнозування зміни якості м’ясних паштетів із різними добавками. In modern society, the demand for products made from natural ingredients of high nutritional value is growing. Such products include meat pâtés, the quality of which depends on the recipe, technological processes, equipment and modes of operation. With the introduction of innovative technological regimes and new equipment there is a need to determine and forecast the quality of food products at all stages of production and sale. Given the above, as well as the economic feasibility of using automated process control systems, there is a need to develop a new mathematical and analytical approach to assessing and predicting changes in the quality of meat pate with various additives.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпаштетні продуктиматематичне моделювання якості3D графікиpate productsmathematical modeling of quality3D graphicsМатематично-аналітична оцінка якості паштетних продуктівArticle