Чернюшок, Ольга АнатоліївнаПасічний, Василь МиколайовичЛитвин, Сергій Володимирович2013-10-112013-10-112013Пат.82779 Україна МПК51 А23L 1/31. М’ясні котлети / Чернюшок О.А., Пасічний В.М., Литвин С.В.; заявник і патентовласник НУХТ - № u2013 01103; заявл. 29.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. №15https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10315Котлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.otherм'ясо курячесвининагрибиchicken meatporkmushroomsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779)