М’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779) - Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Литвин, Сергій Володимирович (My University, 2013)
Котлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.
Keywords: м'ясо куряче; свинина; гриби; chicken meat; pork; mushrooms; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів