Бовкун, О. В.2013-12-112013-12-112011Бовкун, О. В. Використання фторопласту при сушінні харчових продуктів / О. В. Бовкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : програма і матеріали 77-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. – Київ : НУХТ, 2011. – Т. 2. – С. 61-62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12018Наведенні перспективи використання фторопласту при сушінні харчових продуктів. Prospects for the use of fluoroplast for drying food are presented.uk-UKфторопластхарчові продуктикафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняftoroplastfood productsВикористання фторопласту при сушінні харчових продуктівOther