Інноваційні напрями розвитку ресторанного господарства в Україні - Шевела, Яна Сергіївна (My University, 2015)
У теперішній час на світовому ринку можна прослідкувати існування різноманітних концепцій організації ресторанного бізнесу, що створює здорове конкурентне середовище, яке сприяє підвищенню рівня якості пропонованої продукції та послуг, вивченню і задоволенню смаків споживача і, як результат, збільшенню прибутку.
Keywords: фуд-дизайн; ресторанні послуги