Актуальні проблеми використання та визначення харчових добавок у безалкогольних напоях - Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Овсієнко, Маргарита Валеріївна (My University, 2021)
Доведено перспективність вдосконалення методик визначення консервантів та підсолоджувачів у безалкогольних напоях хроматографічними методами.

The prospects of improving methods for determining preservatives and sweeteners in soft drinks by chromatographic methods have been proven.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; безалкогольні напої; консерванти; харчові добавки; підсолоджувачі; soft drinks; preservatives; food additives; sweeteners