Шутюк, Віталій ВолодимировичШтим, Катерина АндріївнаШвецова, Інга Володимирівна2015-11-182015-11-182015Шутюк, В. В. Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння / В. В. Шутюк, К. А. Штим, І. В. Швецова // Актуальні наукові досягнення – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Прага, 2015. – С. 75-77.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21792В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.uk-UKсушіннямікроструктуракартопляяблукасушкамикроструктуракартофельяблокиdryingmicrostructurepotatoesapplesкафедра технології консервуванняЗміна мікроструктури рослинної сировини під час сушінняArticle