Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння - Шутюк, Віталій Володимирович; Штим, Катерина Андріївна; Швецова, Інга Володимирівна (My University, 2015)
В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.
Keywords: сушіння; мікроструктура; картопля; яблука; сушка; микроструктура; картофель; яблоки; drying; microstructure; potatoes; apples; кафедра технології консервування