Круп’яні палички солоні (Деклараційний патент на корисну модель № 41647) - Сирохман, Іван Васильович; Гирка, Ольга Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2009)
Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру круп’яних паличок солоних. Круп’яні палички солоні, які крім основних компонентів, містять порошок насіння кмину, порошок морської капусти, паприку солодку мелену, порошок мускатного горіха. Utility model patent. A recipe cereal sticks salt. Groats sticks salted, which in addition to the basic components containing powder cumin powder, seaweed, sweet paprika powder, nutmeg powder.
Keywords: круп’яні палички солоні; насіння кмину; порошок морської капусти; паприка солодка мелена; порошок мускатного горіха; groats salted sticks; cumin seeds; seaweed powder; sweet paprika ground; nutmeg powder; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів