Інтегровані маркетингові комунікації в місцях продажу як форма просування товару - Скригун, Наталія Петрівна; Капінус, Лариса Василівна; Муковоз, С. О. (My University, 2012)
Розглянуто сутність, значення та структуру інтегрованих маркетингових комунікацій в місцях продажу (ІМКМП) як форми просування товарів. Уточнено основні прийоми та інструментарій зовнішніх та внутрішніх засобів ІМКМП, що дало можливість запропонувати дієві засоби стимулювання купівельної активності задля підвищення ефективності маркетингової діяльності підприємства. Іt is described the essence of value and structure of the integrated marketing communications in the places of sale (IMCPS) as forms of advancement of commodities. Basic receptions and tool of external and internal facilities of IMCPP are specified, that gave an opportunity to offer effective facilities of stimulation of purchasing activity for increasing of the efficiency of marketing activity of the enterprise.
Keywords: споживач; маркетинг; просування; інтегровані маркетингові комунікації в місцях продажу; consumer; marketing; promotion; integrated marketing communications in the places of purchasing; кафедра маркетингу