Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості - Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна (My University, 2013)
Розглянуто застосування методу інфрачервоної спектроскопії для дослідження вмісту жирів, білків, води та солей у широкій групі харчових продуктів.
Keywords: якість; готова продукція та інгредієнти; спектроскопічні методи досліджень; качество; готовая продукция и ингредиенты; спектроскопические методы исследований; quality; finished products and ingredients; spectroscopic methods research; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів