Мельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій ВеніаміновичРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2013-11-182013-11-182013Мельник, О. П. Застосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості / О. П. Мельник, В. В. Манк, І. Г. Радзієвська // Якість і безпека харчових продуктів : Міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 лист. – Київ : НУХТ. – С. 145-146.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11426Розглянуто застосування методу інфрачервоної спектроскопії для дослідження вмісту жирів, білків, води та солей у широкій групі харчових продуктів.uk-UKякістьготова продукція та інгредієнтиспектроскопічні методи дослідженькачествоготовая продукция и ингредиентыспектроскопические методы исследованийqualityfinished products and ingredientsspectroscopic methods researchкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра експертизи харчових продуктівЗастосування ІЧ-спектроскопії ближньоного діапазону з Фур’є перетворенням для вхідного/вихідного і оперативного (on-line) контролю якості продукції у харчовій промисловості