Zyatyuk, OlgaKondaurov, Konstantin2015-12-162015-12-162012Zyatyuk, O. Functional confectionary / O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 267-269.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22011The functional confectionery segment is one with strong potential. Since the idea of adding ingredients with tangible benefits has already been brought to consumers' attention through functional foods in general, functional confectionery products do not require strong consumer education. Thus, the market is ripe for more innovative products.functional confectionaryфункціональна кондитерськафункциональная кондитерскаяінноваційні продуктифункціональні продуктиинновационные продуктыфункциональные продуктыfunctional foodsinnovative productsFunctional confectionaryOther