Впровадження системи управління якістю та безпечністю для виробнитцва винного напою «Глінтвейн» - Омельченко, Анна Сергіївна; Омельченко, Марія Сергіївна (My University, 2025)
У роботі досліджено впровадження системи HACCP у виробництво винного напою «Глінтвейн» як інструмент забезпечення якості та безпечності продукції. Визначено основні критичні контрольні точки, розроблено процедури моніторингу та коригування відхилень. Застосування принципів HACCP сприяє підвищенню технологічної стабільності, формуванню культури якості на підприємстві та зміцненню довіри споживачів до продукції. The research examines the implementation of the HACCP system in the production of the mulled wine beverage “Glintwein” as a tool for ensuring product quality and safety. Key critical control points were identified, and procedures for monitoring and corrective actions were developed. The application of HACCP principles contributes to improving technological stability, fostering a culture of quality within the enterprise, and strengthening consumer trust in the product.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; критичні контрольні точки; управління якістю; глінтвейн; виробництво напоїв; HACCP; food safety; critical control points; quality management; mulled wine; beverage production; beverage production