Фінансування транспортних послуг пільгових категорій населення регіону - Железняк, Олег Олександрович; Олещенко, Любов Михайлівна (My University, 2012)
Здійснено аналіз пільгових категорій населення на пасажирському транспорті на прикладі Чернігівської області та запропоновано модель цільового використання коштів.

The analysis of the favourable categories of population on a passenger transport on the example of Chernihiv area has been carried out and the model of the special purpose use of facilities has been offered.
Keywords: пільгові категорії населення; favourable categories of population; рухливість населення; транспортні послуги; компенсаційна політика; модель цільового використання коштів; mobility of population; transport services; compensative policy; model of the special purpose use of facilities; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.