Чечуга, Анна Вікторівна2024-07-162024-07-162024Чечуга, А. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом IFS FOOD : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Чечуга Анна Вікторівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2024. – 217 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44116ukкафедра експертизи харчових продуктівстандарт IFS FOODсистема управління безпечністю харчових продуктівквас хлібнийпрограми-передумовиалергениглютенРозроблення системи управління безпечністю виробництва хлібного квасу для ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» за стандартом IFS FOODOther