Кошова, Валентина МиколаївнаОнишко, Євгенія ВолодимирівнаМедведовська, Ольга2019-09-252019-09-252019Кошова, В. М. Дослідження можливості використання соку калини при виробництві пива / В. М. Кошова, Є. В. Онишко, О. О. Медведовска // Advances of science : proceedings of articles the international scientific conference, 23 August 2019. – Czech Republic, Karlovy Vary : Skleněný Můstek ; Ukraine, Kyiv : MCNIP, 2019. – P. 72–76.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30176На сьогоднішній день, виробництва пива направлене на розроблення і впровадження нового асортименту продукції за допомогою нетрадиційної сировини, яка надає йому певних особливостей смаку та збільшує попит на готову продукцію. Крім того, пиво, виготовлене з використанням нетрадиційної сировини має свої переваги: функціонально направлену дію, покращені органолептичні властивості і фізико-хімічні показники. Today, beer production is aimed at developing and introducing a new range of products with the help of unconventional raw materials, which gives it certain taste characteristics and increases the demand for finished products. In addition, beer made using non-traditional raw materials has its advantages: functionally directed action, improved organoleptic properties and physico-chemical properties.enкалинасок калинипивобродінняviburnumviburnumjuicebeerfermentationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження можливості використання соку калини при виробництві пиваArticle