Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичМасліков, Максим МихайловичМасліков, Михайло Олександрович2021-03-252021-03-252015Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, М. М. Масліков, М. О. Масліков // Наукові праці НУХТ. – 2015. – Т. 21, № 5. – С. 206–210.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33089На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних у статті запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення ю для декількох видів м ’ясопродуктів і сиру.otherкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра теплоенергетики та холодильної техніким ’ясосиртемпературазаморожуванняmeatcheesetemperaturefreezingчастка вимороженої водиthe proportion of frozen waterОцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловостіArticle