Оцінка вмісту вимороженої води в продукції м’ясо-молочної промисловості - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Масліков, Максим Михайлович; Масліков, Михайло Олександрович (My University, 2015)
На підставі оброблення найбільш достовірних експериментальних даних у статті запропоновано просту, але досить точну формулу для оцінювання вмісту вимороженої води в продукті лише за температурою продукту. Наведено приклади визначення ю для декількох видів м ’ясопродуктів і сиру.
Keywords: кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; м ’ясо; сир; температура; заморожування; meat; cheese; temperature; freezing; частка вимороженої води; the proportion of frozen water