Сучасні методи планування виручки від реалізації - Супрун, О. А.; Арич, Михайло Іванович (My University, 2013)
У тезах розглянуто методи планування виручки від реалізації продукції. Обґрунтовано необхідні умови для проведення успішних розрахунків на підприємстві. In theses methods of planning of proceeds from sales of production are considered. It is proved necessary conditions for carrying out successful calculations at the enterprise.
Keywords: виручка від реалізації; методи планування виручки; sales revenue; planning methods revenues; кафедра фінансів