Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості - Труш, Юлія Леонідівна; Заїнчковський, Анатолій Олександрович (My University, 2019)
Обґрунтовано необхідність та позитивні сторони впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості України й проведено узагальнення характеристики системи. Досліджено обов’язки фахівців з питання проведення та забезпечення процесу моніторингу в системі безпечності та якості харчової продукції. Проаналізовано цілі та способи процесу моніторингу в системі НАССР. Обґрунтовано, яким чином та за допомогою яких документів проводиться фіксування результатів процесу моніторингу, серед яких основним документом є протокол моніторингу та супровідні протоколи, що пов’язані з основним.
Keywords: якість; небезпечний чинник; продукція; управління якістю; принцип; підприємство; quality; dangerousfactor; enterprise; production; management; principle; кафедра економіки і права