Труш, Юлія ЛеонідівнаЗаїнчковський, Анатолій Олександрович2020-02-042020-02-042019Труш, Ю. Л. Моніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості / Ю. Л. Труш, А. О. Заїнчковський // Формування ринкових відносин в Україні. – 2019. – Вип. 10 (221). – C. 64–68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30639Обґрунтовано необхідність та позитивні сторони впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості України й проведено узагальнення характеристики системи. Досліджено обов’язки фахівців з питання проведення та забезпечення процесу моніторингу в системі безпечності та якості харчової продукції. Проаналізовано цілі та способи процесу моніторингу в системі НАССР. Обґрунтовано, яким чином та за допомогою яких документів проводиться фіксування результатів процесу моніторингу, серед яких основним документом є протокол моніторингу та супровідні протоколи, що пов’язані з основним.otherякістьнебезпечний чинникпродукціяуправління якістюпринциппідприємствоqualitydangerousfactorenterpriseproductionmanagementprincipleкафедра економіки і праваМоніторинг в системі безпечності та якості харчових продуктів на підприємствах харчової промисловостіArticle