Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування - Стеблик, Діана Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2021)
Розв’язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, пов'язаним із соціальною стабільністю суспільства і здоров’ям населення. Solving the problem of healthy nutrition is the most important and urgent state task related to the social stability of society and the health of the population.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; хімічний склад м’ясо-рослинних паштетів; паштет; якісні показники продукту; chemical composition of meat-grown pastes; pastes; quality indicators of the product