Стеблик, Діана ВасилівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072021Стеблик, Д. В. Перспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчування / Д. В. Стеблик, О. А. Топчій // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 251–252https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39902Розв’язання проблеми здорового харчування є найважливішим та актуальним державним завданням, пов'язаним із соціальною стабільністю суспільства і здоров’ям населення. Solving the problem of healthy nutrition is the most important and urgent state task related to the social stability of society and the health of the population.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхімічний склад м’ясо-рослинних паштетівпаштетякісні показники продуктуchemical composition of meat-grown pastespastesquality indicators of the productПерспективи розробки м’ясо-рослинних паштетів для збалансованого харчуванняThesis