Побудова занять у закладах вищої освіти з використанням єдиного мережецентричного навчального інформаційного середовища на базі іт-платформи «ТОДОС» у контексті євроінтеграційних процесів - Шаповалов, Віктор Борисович; Шаповалов, Євгеній Борисович; Білик, Жанна Іванівна (My University, 2019)
Євроінтеграційний вектор розвитку України має на меті вивчення та впровадження нормативної бази ЄС [4] і глобальну інтеграцію освітніх систем. Таким чином, застосування системи ЄМНІС на базі технології ТОДОС упорядковує та оптимізує роботу з освітніми системами, що є передумовою трансдисциплінарності, мультидисциплінарності та дослідницького підходу в напрямі STEM-освіти та інших освітніх напрямах.The European Integration Vector of Ukraine's Development aims at studying and implementing the EU regulatory framework [4] and global integration of education systems. Thus, the use of the TEMP-based EMNIS system streamlines and optimizes work with educational systems, which is a prerequisite for transdisciplinarity, multidisciplinarity and a research approach in STEM education and other educational areas.
Keywords: кафедра харчової хімії; STEAM-освіта; STEAM education; ТОДОС; TODOS; онтологія; ontology