Васильєв, Денис В’ячеславович2021-10-072021-10-072021Васильєв, Д. В. Удосконалення системи управління безпечністю з елементами внутрішньої простежуваності виробництва десерту сиркового з вишнею для оператора ринку ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Денис В’ячеславович Васильєв ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 153 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35853otherсистема управління безпечністюдесерт сирковийвнутрішня простежуваністьорганолептичні показникифізико-хімічні показникикафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю з елементами внутрішньої простежуваності виробництва десерту сиркового з вишнею для оператора ринку ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»Other