Оптимальне управління нелінійними системами із квадратичним критерієм якості - Могильова, Вікторія Віталіївна; Ткачук, Алла Миколаївна (My University, 2008)
В даній роботі використовуючи метод характеристик отримано результати про узагальнення лінійно-квадратичної задачі на випадок управління нелінійними системами. In present article are obtained the results about generalization of a linear-quadratic problem for a control by nonlinear systems. A method of characteristics has been used.
Keywords: оптимальне управління; квадратичний критерій якості; метод характеристик; optimal control; quadratic criterion of quality; method of characteristics; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.