Мотивація викладача у самовизначенні та самореалізації студента - Кадомський, Сергій Віталійович; Шуляк, Сергій Олексійович (My University, 2013)
Розглянуто проблему вибору основних напрямків діяльності людини внаслідок швидких змін у технологіях, зменшення довготривалих інвестицій в освіту, самовизначення людини у сучасному світі. The problem of the choice of the main activities of man as a result of rapid changes in technology, reducing long-term investment in education, self-determination rights in the world today.
Keywords: світ; world; мотивація; motivation; освіта; education; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв