Савчук, Ірина Василівна2016-02-122016-02-122015Савчук, І. В. Особливості конкурентної боротьби підприємств кондитерської галузі / І. В. Савчук // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 194-195.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22223Конкуренція є однією з складових за допомогою якої підприємства завойовують ринок та перемагають в боротьбі за споживача. Competition is one of the components through which the company win market and win in the fight for the consumer.otherкондитерська галузьконкуренціяспоживанняconfectionery industrycompetitionconsumptionОсобливості конкурентної боротьби підприємств кондитерської галузіThesis