Особливості конкурентної боротьби підприємств кондитерської галузі - Савчук, Ірина Василівна (My University, 2015)
Конкуренція є однією з складових за допомогою якої підприємства завойовують ринок та перемагають в боротьбі за споживача. Competition is one of the components through which the company win market and win in the fight for the consumer.
Keywords: кондитерська галузь; конкуренція; споживання; confectionery industry; competition; consumption