Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана Євгеніївна2013-12-202013-12-202013Гащук, О. І. М’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Серія “Харчові технології” Серія “Економічні науки". - Львів, 2013. – Ч. 4. - T. 15., № 3 (57). – С. 42-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12297У статті розглянуто питання розробки нових рецептур м’ясо-рослинних напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Досліджено органолептичні та структурно-механічні властивості розроблених продуктів. In the article the questions of development of new recipes meat vegetable semi-finished products of high biological value. Investigated organoleptic and structural-mechanical properties of the developed products.otherбіологічна цінністьпоказники якостітехнології м'ясо-рослинні напівфабрикатиbiological valuequality indicatorstechnology meat and vegetable semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМ’ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчуванняArticle