До питання щодо оптимізації навчального процесу у вищому навчальному закладі: деякі особистісні фактори - Веклич, Владислав Олександрович (My University, 2013)
Навчальний процес задля успішності опанування студентами відповідних знань з-поміж іншого має ґрунтуватися й на людиноцентричному підході. Teaching process for successful mastery of relevant knowledge students among others and should be based on man-approach.
Keywords: кафедра міжнародної економіки; оптимізація; навчальний процес; студент; learning process; student; optimization