Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила ГригорівнаЮдіна, Тетяна ІллівнаНазаренко, Ірина Анатоліївна2019-06-062019-06-062017Пат. на корисну модель № 120219 Україна, МПК A23L 9/00. Молочно-морквяна запіканка / Гніцевич, В. А., Юдіна, Т. І., Назаренко, І. А., Дейниченко, Л. Г.; заявник і патентовласник Київ. нац. торг.-екон. ун-т – № u201704223; заявл. 28.04.2017, опубл. 25.10.2017, бюл. № 20/2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29504Запіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзапіканкамолочно-білковий концентратмолочна сировинасколотинипюре морквикоагуляціяcheesecakemilk-protein concentratedairy raw materialsbuttermilkcarrot pureecoagulationМолочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219)Technical Report