Молочно-морквяна запіканка (Деклараційний патент на корисну модель № 120219) - Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Назаренко, Ірина Анатоліївна (My University, 2017)
Запіканка, що містить молочно-білковий концентрат зі сколотин, отриманий спільним осадженням казеїну та сироваткових білків під дією органічних кислот пюре журавлини, а також додатково містить пюре з моркви. Cheesecake containing milk-protein concentrate of buttermilk, obtained by the co-precipitation of casein and whey proteins under the influence of organic acids of cranberry puree, and also containing carrot puree.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; запіканка; молочно-білковий концентрат; молочна сировина; сколотини; пюре моркви; коагуляція; cheesecake; milk-protein concentrate; dairy raw materials; buttermilk; carrot puree; coagulation