Проблеми оцінювання економічної ефективності рекламної діяльності підприємства - Скригун, Наталія Петрівна (My University, 2014)
Питання визначення ефективності рекламування - одне зі складних та актуальних питань, що постає перед рекламодавцями. Інформаційною базою для аналізу економічної ефективності рекламних кампаній підприємства є бухгалтерські дані про зростання товарообігу. The question of determining the effectiveness of advertising - one of the difficult and urgent issues facing advertisers. The information base for economic analysis of advertising campaigns enterprises are accounting data on the growth of trade.
Keywords: рекламування; інформаційна база; споживач; економічний показник; advertising; infobase; consumer; economic indicator; кафедра маркетингу