Особливості вивчення САПР на випускових кафедрах - Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2004)
Наведени методики вивчення елементів САПР з метою підготовки студентів до виконання курсових проектів та дипломного проекта The method of study of CAD system to prepare students in course projects and diploma projects
Keywords: САПР; графічні побудови; методики; CAD; drawing of construction; methods; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв