Федулова, Ірина ВалентинівнаВасютинська, Юлія Олегівна2022-02-072022-02-072021Федулова, І. Інноваційна активність підприємств молочної галузі України / Ірина Федулова, Юлія Васютинська // Товари і ринки. – 2021. – № 3. – С. 4–25.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37060Досліджено основні тенденції та перспективи розвитку молочного ринку в Україні. Встановлено, що ключові конкурентні переваги виробників молочної продукції, отримані завдяки інноваційному розвитку, дають змогу ефективно превалювати в конкурентній боротьбі. Доведено, що продуктові інновації на підприємствах галузі переважають над процесовими, серед яких, своєю чегою, переважають впровадження енергомістких та маловідходних технологій, технологій низькотемпературної обробки з метою збереження корисних властивостей молока, нанотехнологій та технології подовження строку зберігання.otherмолочна галузьхарчова промисловістьінноваційна діяльністьінноваційний розвитокінноваціїdairy industryfood industryinnovation activityinnovative developmentinnovationsкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Інноваційна активність підприємств молочної галузі УкраїниArticle