Вісті з Міжнародної агропромислової виставки AgroExpo-2020 - Муха, Володимир Миколайович; Войновський, Володимир Володимирович; Куянов, Володимир Вікторович; Миропольський, Олександр Михайлович (My University, 2020)
У статті наведена інформація про сільськогосподарську техніку, представлену на VIII Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2020, яка пройшла з 30 вересня по 3 жовтня за участю 450 компаній-експонентів та 500 учасників «Покровського ярмарку». Виставкова площа комплексу має рекордні для України розміри та складає 125 000 м2.
Keywords: сільськогосподарська техніка; виставка демонстрація; міжнародна агропромислова виставка, AgroExpo-2020; agricultural machinery; exhibition demonstration; international agro-industrial exhibition