Шевченко, Ольга ВолодимирівнаРоманченко, Наталія МиколаївнаПольовик, Володимир Вікторович2018-04-132018-04-132017Шевченко, О. В. Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента /О. В. Шевченко, В. В. Половик, Н. М. Романченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – НУХТ, 2017. – 139 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26984Пектинові речовини - велика група природних вуглеводів, які містяться у всіх рослинах. Полісахарид рослинного походження, молекули якого складаються з залишків а-В-галактуронової кислоти, карбоксильні групи котрих в більшості випадків етерифіковані метанолом, а положення С-2 та С-3 ацетильовані. Pectic substances - a large group of natural carbohydrates that are found in all plants. A plantaceous polysaccharide whose molecules consist of residues of a-B-galacturonic acid, carboxyl groups of which in most cases are esterified with methanol, and the positions of С-2 and С-3 are acetylated.uk-UKдесертиdessertsхарчуванняfoodкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.Thesis