Дорохович, Антонелла МиколаївнаКохан, Олена Олександрівна2013-09-232013-09-232004Патент 70643 UA, МПК A23G 3/00 Спосіб виробництва помадних цукерок / Дорохович А. М., Гавва О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u20031211874 ; заявл. 18.12.03 ; опубл. 15.10.04, Бюл. № 10, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9885Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що до помадної маси додається сироп з масовою часткою редукуючих речовин 40-65%.otherцукеркапомадасиропредукуючі речовиникафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsweetfondantsyrupreducing substancesСпосіб виробництва помадних цукерок (Патент на корисну модель № 70643)Other