Спосіб виробництва помадних цукерок (Патент на корисну модель № 70643) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан, Олена Олександрівна (My University, 2004)
Патент на корисну модель. Запропонований спосіб виробництва помадних цукерок, що складається з приготування помадної маси, змішуванні помадної маси з рецептурними компонентами, формуванні виробів, охолодженні та пакуванні, який відрізняється тим, що до помадної маси додається сироп з масовою часткою редукуючих речовин 40-65%.
Keywords: цукерка; помада; сироп; редукуючі речовини; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sweet; fondant; syrup; reducing substances