Дорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2012-03-112012-03-112007Дорохович, В. В. Дослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць ДонДУЕТ. – 2007. – Вип. 16. – С. 256–262.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/428У статті проаналізовано вплив цукрози, фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, що досліджувались за допомогою альвеографа Шопена.The article analyzes the effect of sucrose, fructose and laktytolu the physical properties of dough that were investigated by alveohrafa Chopin.uk-UKцукрозасахарозаsucroseфруктозалактитолальвеограф Шопенаальвеограмаfructoselaktytolalveohraph Chopinalveohrammaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена