Кривоносова, Юлія Сергіївна2013-09-302013-09-302013Кривоносова, Ю. С. Розроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою / Ю. С. Кривоносова // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 69–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9998Запропонована технологія виготовлення бісквітного печива із обліпиховим желе. Розроблена схема експертизи всіх етапів виробництва. The technology of production of sponge cookies with sea buckthorn jelly. The scheme of examination of all stages of production.uk-UKбісквітне печивоекспертиза виробництватехнологіяsponge cakeproduction expertisetechnologyкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення схеми технологічної експертизи бісквітного печива з обліпиховою начинкою