Мотивація при вивченні іноземної мови студентами економічних спеціальностей немовних ВНЗ - Тригуб, Інна Петрівна (My University, 2014)
Розглянута роль мотивації при вивченні іноземної мови студентами економічних спеціальностей немовних ВНЗ. The article describes мotivation at the study of foreign language by the students of economic specialities of unlinguistic University of higher education.
Keywords: мотивація; іноземна мова; освіта; motivation; foreign language; education; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації