Дослідження інкапсуляції кверцитину полісахаридами - Гордієнко, С.; Данілевич, Олександра В.; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2014)
Проведені дослідження показали можливість отримання водорозчинних комплексів кверцетину шляхом його сорбції на полісахаридах, що відкриває перспективи створення Р-вітамінних харчових добавок оздоровчої дії. Внаслідок сорбції полісахаридами полегшується транспорт флавоноїдів і забезпечується їх збереженість. Studies have shown the possibility of water-soluble complexes of quercetin by its adsorption on polysaccharide that offers the prospect of creating P-vitamin dietary supplements improving performance. Because sorption polysaccharide facilitated transport of flavonoids and ensured their survival.
Keywords: інкапсуляція; кверцетин; полісахариди; кафедра технології цукру і підготовки води; encapsulation; polysaccharides; kvertsitin