Кулик, Назар ІгоровичСтрашинський, Ігор Мирославович2023-02-072023-02-072018Кулик, Н. І. Розширення асортименту м'ясомістких консервів на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат» / Н. І. Кулик, І. М. Страшинський // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів VII-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 листопада 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 161–162https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38994Дослідження структури харчування населення України за останні роки свідчать про тенденцію зниження споживання білка, перш за все, тваринного походження, основним джерелом якого є м’ясопродукти. У зв’язку з цим пошук нових білкових джерел та комбінування білків рослинного і тваринного походження у виробництві м’ясомістких консервів, становить значний науковий і практичний інтерес та є актуальним завданням для м’ясної промисловості.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівм’ясопродуктим’ясомісткі консервибобові культурикоренеплодиРозширення асортименту м'ясомістких консервів на ТОВ «Тернопільський м'ясокомбінат»Thesis