Хліб дієтичний безбілковий (Патент на корисну модель № 52999) - Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна (My University, 2010)
Рецептура дієтичного безбілкового хліба для хворих на целіакію та фенілкетонурію Recipe for dietary protein-free bread for patients with celiac disease and phenylketonuria
Keywords: хліб безбілковий; protein-free bread; крохмаль картопляний; крохмаль кукурудзяний; камеді гуару і ксантану; potato starch; corn starch; guar gum and xanthan gum; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів