Бондар, Микола ВасильовичМаринченко, Віктор ОпанасовичШиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна Омелянівна2016-05-232016-05-232002Вплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражок / М. В. Бондар, В. О. Маринченко, П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23 – 25 квітня 2002 р. – Київ : НУХТ, 2002. – Ч. 2. – С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23380В даній роботі представлені результати досліджень антисептиків Акватону — 10 та Вазину і розроблена методика їх раціонального використання в процесі приготування та зброджування сусла спиртового виробництва. This paper presents the results of research antiseptics Aquaton - 10 and Vazynu and the technique of their management in the preparation and fermentation of wort alcohol production.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваантисептикимікрофлорабражкаantisepticsmicrofloramashВплив деяких антисептиків на кислотоутворювальну мікрофлору і технологічні показники спиртових бражокThesis