Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива - Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна (My University, 2021)
У статті проаналізовано роль в’язкісно-швидкісних характеристик сумі-шей у формуванні та стабілізації структури морозива. Доведено доцільність застосування овочів як функціонально-технологічних інгредієнтів у складі морозива.
Keywords: морозиво; ефективна в'язкість; овочі; Ice cream; effective viscosity; vegetables; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів