Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСапіга, Вікторія ЯрославівнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2021-11-122021-11-122021Порівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозива / Г. Поліщук, В. Сапіга, Т. Осьмак, І. Шевченко // Наукові праці НУХТ. – 2021. – Том 27, №4. – С. 154-164https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36632У статті проаналізовано роль в’язкісно-швидкісних характеристик сумі-шей у формуванні та стабілізації структури морозива. Доведено доцільність застосування овочів як функціонально-технологічних інгредієнтів у складі морозива.otherморозивоефективна в'язкістьовочіIce creameffective viscosityvegetablesкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПорівняльний аналіз структуруючої здатності овочевих пюре у складі сумішей морозиваOther