Вивчення фізичних характеристик процесу газифікації рослинних відходів - Скляр, Олександр; Осьмак, Олексій Олексійович (My University, 2015)
Досліджено найважливіші фактори стійкості процесу газифікації з точки зору фізичних характеристик палив – сипкість палива і його рівномірна газопроникність в шарі. Розглянуто питання розподілу повітря в шарі рослинного дрібнозернистого палива з певним коефіцієнтом пористості. Studied the most important factors of stability gasification process in terms of physical characteristics fuels - fuel flowability and his uniform gas permeability in the reservoir. The question of air distribution in a layer of fine fuel plant with a certain factor of porosity.
Keywords: газифікація; біомаса; газова проникність; gasification; biomass; gas permeability; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки